Week vol aankondigingen voor gestopte schaatstopper: 'Erg dankbaar'

Boulevard
maandag, 27 mei 2024 om 14:35
copyright proshots 22962226
Volgers van de gestopte schaatstopper Irene Schouten (31) zullen de voorbije dagen al een paar keer met hun ogen geknipperd hebben. Binnen een week tijd verschenen er maar liefst drie persoonlijke updates op het Instagramkanaal van de gewaardeerde Olympiër. Verreweg het grootste nieuws volgde zondag: nu Schouten zich niet meer volledig hoeft toe te wijden aan haar trainingsschema's, hebben zij en haar partner snel ruimte gevonden voor gezinsuitbreiding.
'Zó dankbaar en gevuld met liefde', schreef Schouten bij een kiekje in huiselijke sfeer. Op de foto is te zien hoe zij en haar partner Dirkjan Mak een echo-afdruk vasthouden, een duidelijk teken dat er een kleine op komst is. Bij de reacties staan al veel felicitaties van voormalige schaatcollega's, waaronder Joy Beune en teamgenoot Marijke Groenewoud.

Olympische Spelen

De week van Schouten begon met publiek nieuws over de Olympische Spelen: van 22 juli tot en met 11 augustus schuift de gestopte schaatsster namelijk aan bij een speciaal programma van presentator Humberto Tan. Samen met Tan, Frank Evenblij en de (bij Oranje afgezwaaide) handbalkeepster Tess Lieder (-Wester) gaat zij in een Frans café de Olympische route van de Nederlandse sporters belichten.

Eigen boek

Ruim een maand na het einde van de Spelen komt er ook een boek over Schouten uit. Irene Schouten: Gehard voor Goud belooft een 'pure inkijk' in het leven van de Noord-Hollandse, en is geschreven door NOS Sport-journalist Robbert de Rijk. Liefhebbers zijn nu al in de gelegenheid een online pre-order te plaatsen. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties