Ajax-icoon biedt prijzige villa aan: 'Veertien kamers en een thuisbar'

Boulevard
vrijdag, 31 mei 2024 om 13:15
copyright proshots 18441032
Ajax-icoon Frank Rijkaard heeft zijn villa in Amsterdam te koop aangeboden. De oud-speler beweegt zich in de luwte van de voetballerij sinds hij in 2016 definitief een punt zette achter zijn trainersloopbaan. Als ondernemer heeft Rijkaard zijn zaakjes aardig voor elkaar, en een extra boost lijkt nu voor het oprapen te liggen: de voormalige topverdediger hoopt zijn ruime optrekje in de hoofdstad namelijk met flinke winst te verkopen.
In 2016 legde Rijkaard voor vier miljoen euro beslag op een villa met een woonoppervlakte van 560 vierkante meter. Het riante stekje heeft in totaal veertien kamers, waaronder zes slaap- en vijf badkamers (verdeeld over vier woonlagen). Ook zijn er een luxe woonkeuken, een thuisbar, lift, een mediaruimte, een gym en een apart gastenverblijf.

Dubbele vraagprijs

Hoe ideaal dat ook mag klinken, Rijkaard heeft om niet nader verklaarde redenen besloten de villa te verkopen. De vraagprijs is maar liefst 8,8 miljoen euro, meer dan het dubbele van de aankoopprijs. Woonruimte heeft de 61-jarige Amsterdammer genoeg, want hij bezit ook nog een stel andere appartementen in de omgeving-Amsterdam.

'Gewoon' op Funda

Quotenet vermoedt dat Rijkaard pas verder zal kijken naar een alternatief miljoenenverblijf als hij 'Villa Apollo' van de hand heeft gedaan. Binnenkijken in het lucratieve optrekje kan 'gewoon' op Funda.
Pak 50x of 100x je inzet als Real Madrid de Champions League wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Profiteer van 50% extra winst bij een winnende inzet op de Champions League-finale! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties