Wedden op NBA: Noteert triple double-koning en MVP Jokic zijn eerste van dit seizoen?

Wedden op NBA: Noteert triple double-koning en MVP Jokic zijn eerste van dit seizoen?

Nikola Jokic speelt dit seizoen in de NBA als houder van de MVP-titel. De NBA Most Valuable Player Award wordt ieder seizoen uitgereikt aan de speler die in het seizoen de beste indruk maakte volgens de stemmende jury, Play-offs niet meegerekend. Jokic van de Denver Nuggets dankte die prijs in het seizoen 2020/2021 onder meer aan zestien triple doubles. Gooit hij in de nacht van woensdag op donderdag zijn eerste van deze jaargang?

Een triple double haal je wanneer je in één wedstrijd tien of meer punten, tien of meer rebounds en tien of meer assists levert voor je team. Jokic noteerde er vorig seizoen zestien en eentje in de Play-offs. Dit jaar kreeg hij het in zeven wedstrijden nog niet voor elkaar. Jokic noteerde tot dusverre 23,9 punten per wedstrijd, maar liefst 13,7 rebounds per duel, alleen zijn assists bleven met 5,7 per wedstrijd nog wat achter.

In de nacht van woensdag op donderdag spelen de Denver Nuggets voor de tweede keer in drie dagen tegen de Memphis Grizzlies. In de nacht van maandag op dinsdag was de ploeg van Ja Morant nog met 106 – 97 te sterk in Memphis, maar de Nuggets kunnen snel revanche nemen met een wedstrijd in Denver op donderdag. Beide ploegen wonnen vier van hun zeven competitiewedstrijden, dus het belooft een spannend potje te worden.

Jokic is logischerwijs de man om op te letten bij de Nuggets en in eigen huis kan de 26-jarige Serviër weleens gaan uitpakken. Hij noteerde in vijf van zijn zeven wedstrijden al meer dan tien punten en meer dan tien rebounds bij elkaar. Als hij het op zijn heupen heeft, komen die tien of meer assists vanzelf. Bij Bet365 krijg je 5,50 keer je inzet terug als je inzet op een triple double van Jokic. Je kan ook alleen inzetten op een topavond wat betreft punten voor Jokic. Gooit hij meer dan 34,5 punten bij elkaar, dan krijg je 4,75 keer je inzet terug!

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.
Lees meer over:
Wedden op sport Wedden op NBA