Verstappen ruim favoriet voor zege na poleposition in Monaco!

Wedden op Formule 1
zaterdag, 27 mei 2023 om 21:28
copyright proshots 16864289
Na de afgelaste Grand Prix van Emilia-Romagna kunnen de coureurs zich direct opmaken voor de volgende uitdaging. Het is ook direct een grote mentale uitdaging voor de rijders, want er gaat geracet worden op de straten van Monaco. Het gehele seizoen is Max Verstappen voorafgaand aan iedere Grand Prix de torenhoge favoriet bij de wedkantoren, maar deze keer worden zijn kansen lager ingeschat.
De Grand Prix van Monaco wordt altijd met rood omcirkeld op de kalender door de teams en de rijders. Alle coureurs dromen ervan om de race in het prinsendom te winnen, maar dit seizoen lijkt de kans klein dat iemand anders dan Max Verstappen of Sergio Pérez een race wint. Toch is de Grand Prix van Monaco altijd speciaal op verschillende manieren. Het krappe stratencircuit vraagt veel van de coureurs, maar ook van de teams. De afstelling moet perfect zijn op de zaterdag, want tijdens de kwalificatie worden vaak de eindposities bepaald.
Een fout kan dus pijnlijke gevolgen hebben en een foutje is al snel gemaakt in Monaco. Daarnaast heeft Aston Martin ook de hoop dat het kan profiteren van de sterke punten van de AMR23. De auto van de Britse renstal is goed in de langzame bochten en met Fernando Alonso heeft het team een coureur die alles uit de bolide kan halen. De verwachting bij Aston Martin zijn dan ook hooggespannen, net zoals bij Mercedes. De Duitse renstal brengt in Monaco al het grote updatepakket en hoopt daarmee Red Bull voor het eerst dit jaar te onttronen.

Prognose laat redelijke verschillen zien

Nemen we een vluchtig kijkje bij de prognose van de wedkantoren dan staan de beide Red Bull-coureurs dicht bij elkaar. Een zege voor Verstappen levert je maar liefst 2.00 keer je inzet op. Dat is hoog aangezien het gemiddeld dit seizoen op een quotering van 1.40 ligt. Sergio Pérez volgt met een odd van 5.50. Charles Leclerc en Fernando Alonso maken de top-4 van het favorietenlijstje compleet. Wij houden je het gehele weekend op de hoogte van de quoteringen die flink zullen schommelen na afloop van de vrije trainingen en de kwalificatie.

Update odds favorieten eindzege Grand Prix van Monaco 2023

CoureurQuotering (na afloop Q)
Max Verstappen1.33
Fernando Alonso3.75
Carlos Sainz15.00
Charles Leclerc34.00
Esteban Ocon34.00
Lewis Hamilton34.00
George Russell101.00
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties