'Leclerc is de grootste concurrent voor Verstappen, niet Sainz, Hamilton of Perez'

'Leclerc is de grootste concurrent voor Verstappen, niet Sainz, Hamilton of Perez'

Felipe Massa ziet in Charles Leclerc de grootste uitdager voor Max Verstappen in de aankomende jaren. De coureur van Red Bull Racing lijkt momenteel alleen de strijd aan te hoeven gaan met Sergio Pérez, maar Massa is niet zo onder de indruk van de Mexicaan. De voormalig Formule 1-coureur ziet dat de nieuwe generatie aan het opstaan is en dat ook George Russell in de aankomende jaren een titelkandidaat kan worden als Mercedes het concept van de auto aan de praat krijgt.

Massa heeft eerder al aangegeven dat hij in Verstappen de grootste kandidaat ziet om het record van Michael Schumacher en Lewis Hamilton te verbreken. Hiermee geeft de voormalig Ferrari-coureur aan dat hij het niet ziet gebeuren dat Hamilton zijn achtste wereldtitel pakt. Massa is zelfs van mening dat Leclerc een groter gevaar is voor Verstappen dan de Mercedes-rijder. 'Net als Max en Lewis is Charles een uitzonderlijke coureur. Hij is momenteel de grootste uitdager voor Red Bull', zegt de Braziliaan bij Bild.

Massa ziet bij Mercedes ook titelkandidaat rondlopen

Momenteel lijkt Red Bull niet veel te duchten te hebben van de andere teams. Toch hoeft Verstappen niet bang te zijn dat zijn teamgenoot een echte uitdager zal zijn voor de titel. 'De tweede coureur van Red Bull, Sergio Pérez, is te inconsistent. Net als Carlos Sainz van Ferrari.' Bij Mercedes ziet Massa echter wel een coureur rondlopen die in de toekomst een gooi gaat doen naar het wereldkampioenschap. 'George Russell zou de komende jaren een titelkandidaat kunnen zijn.'

'Ik zie het wel in hem', vervolgt Massa. Mercedes heeft momenteel alleen nog niet een auto die mee kan strijden om de titel. Russell kan echter wel de strijd met teamgenoot Hamilton opnieuw winnen. 'Je mag niet vergeten dat hij vorig jaar, in zijn eerste seizoen bij Mercedes, Lewis heeft verslagen in het wereldkampioenschap. Dat is een ongelooflijke prestatie. Daarvoor had alleen Nico Rosberg dat gedaan in 2016. George is echt een geweldige coureur', besluit de meervoudig racewinnaar.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.