Bookies gaan verder over op Leclerc na Red Bull-blamage in Australië

Wedden op Formule 1
woensdag, 13 april 2022 om 15:22
Charles Leclerc proshots
Volgens de bookmakers van Bet365 wordt de kans op een wereldtitel voor Charles Leclerc wel een stuk groter. Nu het gat tussen de Monegask en zijn ogenschijnlijk grootste concurrent, Max Verstappen, maar liefst 46 punten is na drie wedstrijden, keldert de odd van de Ferrari-coureur in vergelijking met die van de door betrouwbaarheidsproblemen getroffen Nederlander.
Mocht je een gokje willen wagen op een wereldtitel voor Leclerc dan levert dat momenteel een quotering van 1.61 op. Dit is verreweg de laagste odd die we tot op heden gezien hebben en is te verklaren door de enorme voorsprong die de Ferrari-jongeling op de concurrentie heeft in de titelstrijd. Hij heeft meer dan twee keer zoveel punten als de nummer twee, George Russell.
Verstappen viel in Australië wederom uit, na ook in Bahrein de eindstreep al niet te halen. Dat betekent dat van de eerste drie races er maar liefst twee eindresultaten in rook opgingen. De Red Bull lijkt met betrouwbaarheidsproblemen te kampen, en dat is in de odd van de enkelvoudig wereldkampioen terug te zien. Voor elke ingezette euro krijg je momenteel maar liefst 3.25 keer je inzet terug.

Titel voor Ferrari onwaarschijnlijker dan titel voor Leclerc

Dat Leclerc het goed doet, betekent niet dat Ferrari zich al rijk mag rekenen. De kans op een wereldtitel voor Ferrari ligt bijvoorbeeld lager dan de kans op een wereldtitel voor de coureur. De quotering staat voor Ferrari momenteel op 1.66. Omdat Carlos Sainz tijdens de derde race van 2022 eveneens uitviel, wist Ferrari in het constructeurskampioenschap niet echt uit te lopen.
De eerstvolgende concurrent is in het constructeurskampioenschap Red Bull. De Oostenrijkse renstal geniet na Melbourne een quotering van 2.62. Daarmee loopt het ruim voor op de rivalen van vorig jaar, Mercedes (8.00), maar dus ook flink achter op Ferrari. Met de betrouwbaarheidsproblemen die de afgelopen weken aan het licht zijn gekomen is dit geen verrassende relatieve kans.
Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.
Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook of Twitter.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties