Waar kan je Sparta-Ajax live kijken?

Sportnieuws
zondag, 17 maart 2024 om 16:12
bergwijn
Ajax staat zondagmiddag voor een lastige opgave als het in de 26e speelronde van de Eredivisie op bezoek gaat bij Sparta Rotterdam. Na de kansloze 4-0 nederlaag donderdagavond tegen Aston Villa in de return van de achtste finales in de Conference League is snel hersteld vereist. In de nationale competitie staat namelijk Europees voetbal voor het komende jaar op de tocht.
Na de opmars die onder trainer John van 't Schip werd ingezet begon men in Amsterdam stiekem te dromen van de derde plaats die recht geeft op deelname aan de voorronde van de Champions League volgend seizoen. Het vele puntenverlies van de afgelopen weken heeft er echter voor gezorgd dat er niet meer naar boven gekeken moet worden, maar de achtervolgers een grotere dreiging zijn gaan vormen.
Nummer zes NEC staat op slechts één punt van Ajax en nummer zeven Go Ahead Eagles ziet dat de marge met drie punten ook te overbruggen is. Tegenstander Sparta staat elfde met een achterstand van tien punten op Ajax. De manschappen van Van 't Schip zullen met weinig vertrouwen richting Het Kasteel afreizen na de eliminatie in Europa en het gelijke spel van afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard. Goede nieuws is de terugkeer van aanvoerder Steven Bergwijn. Hij zal echter nog geen negentig minuten kunnen spelen.
Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gooijer, Sutalo, Kaplan, Hato, Sosa; Hlynsson, Henderson, Mannsverk, Taylor; Brobbey  

Waar kan je Sparta-Ajax live kijken?

De wedstrijd tussen Sparta en Ajax begint zondag om 16.45u. Het duel is live te zien op ESPN 1. Dit is het open kanaal van de sportzender en is voor ieder huishouden gratis te bekijken. De voorbeschouwing begint rond 16.25u, aansluitend aan het duel tussen FC Utrecht en NEC.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties