Waar kan je Ajax-Go Ahead Eagles live kijken? Duel niet te zien op open kanaal van ESPN

Sportnieuws
donderdag, 04 april 2024 om 11:58
ajax
Ajax neemt het in de 28e speelronde van de Eredivisie in de eigen Johan Cruijff ArenA op tegen Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer is de verrassende nummer zeven van de ranglijst en een directe concurrent van de Amsterdammers in de strijd om een ticket voor Europees voetbal.
Trainer John van 't Schip kan in het duel met de Eagles weer een beroep doen op Ahmetcan Kaplan. De Turkse verdediger pakte in het uitduel met Sparta een rode kaart en moest daarom de wedstrijd van zondag j.l. tegen PEC Zwolle aan zich voorbij laten gaan. Grote aderlating voor Ajax is de afwezigheid van Steven Berghuis en Brian Brobbey. Hun plek zal worden ingenomen door Mika Godts en Chuba Akpom.
Go Ahead Eagles kent een zeer goed seizoen en mag met recht een angstgegner worden genoemd van Ajax. In de laatste twee ontmoetingen in Amsterdam hield het Ajax op een gelijkspel. Ook dit seizoen leek het op een onbeslist duel uit te gaan draaien in Deventer, maar Devyne Rensch schoot Ajax een kwartier voor tijd naar de 2-3 overwinning. Het verschil op de ranglijst bedraagt slechts vier punten tussen beide ploegen in het voordeel van de Amsterdammers.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Ramaj; Rensch, Kaplan, Hato; Hlynsson, Van den Boomen, Mannsverk, Taylor; Godts, Akpom, Bergwijn.

Waar kan je Ajax-Go Ahead Eagles live kijken?

De wedstrijd tussen Ajax en Go Ahead Eagles begint donderdagavond om 21.00u. Het is niet de enige wedstrijd in de Eredivisie die deze avond gespeeld wordt. Om 18.45u trappen FC Volendam en Feyenoord af en om 20.00u spelen RKC en Almere City tegen elkaar.
Slecht nieuws is er voor beide supportersgroepen die niet in het stadion aanwezig kunnen zijn. ESPN zendt de wedstrijd niet uit op het open kanaal en daardoor is het niet vrij toegankelijk voor ieder huishouden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor dat kanaal is een abonnement vereist. De voorbeschouwing begint om 20.30u.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties