🎥 [Video] Darter Wattimena maakt wegwerpgebaar naar tegenstander: 'Ik deed het niet expres'

Sportnieuws
zaterdag, 25 mei 2024 om 10:15
copyright proshots 19293573
Jermaine Wattimena kende een bijzonder moment in zijn eerste ronde-partij op de Dutch Darts Championship. 'The Machine Gun' was in een spannende partij met 6-5 te sterk voor Joe Cullen. Na afloop ging het vooral over het gebaar dat Wattimena maakte naar de Engelsman, die weigerde de Nederlander een hand te geven.
'Hij gaf geen hand en toen maakte ik een beweging. Deed ik het expres? Nee. Het was in the heat of the moment. Sorry naar Joe Cullen, het was niet de bedoeling,' zegt Wattimena tegenover AD.nl. 'Ik snap dat hij boos is, want dit mag je gewoon niet doen. Ik weet wat ik fout doe. Hopelijk begrijpt hij het. Ik ben er niet blij mee.'

Van Barneveld kansloos uitgeschakeld

Ook Raymond van Barneveld kwam vrijdagavond in actie. De Hagenaar verloor al in de eerste ronde van de Schot Cameron Menzies: 1-6. Zonder slecht te spelen had Van Barneveld niets in te brengen tegen Menzies. Op de Schot stond geen maat in Rosmalen. Hij gooide gemiddeld 103 punten per drie pijlen en was met een uitgooipercentage van 46 dodelijk effectief op zijn dubbels.
Zaterdagmiddag om 13.00 uur begint de tweede ronde van het toernooi in Rosmalen. In totaal zijn er nog negen Nederlanders die kans maken om de Euro Tour in eigen land op hun naam te schrijven. In Rosmalen zijn Luke Littler, Gary Anderson en Luke Humphries niet van de partij. Michael van Gerwen neemt het zaterdagavond op tegen landgenoot Kevin Doets.
Pak 50x of 100x je inzet als Verstappen de Grand Prix van Monaco wint! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties