Verstappen wil Nederlandse fans eren en heeft speciale helm laten ontwerpen: 'Daar zal ik hem zeker dragen'

Sportnieuws
dinsdag, 11 juni 2024 om 12:54
copyright proshots 25295354
Het wordt voor de Nederlandse sportfans een zeer drukke zomer. Het EK voetbal staat voor de deur, er is Nederlandse inbreng op Wimbledon, Tour de France, Olympische Spelen en uiteraard de diverse Grands Prix waarin Max Verstappen de Nederlandse racefans wil laten juichen. De Limburger heeft speciaal voor zijn trouwe fans een helm laten ontwikkelen die hij tijdens de aankomende Grand Prix in Spanje al zal gaan dragen.
Acht jaar geleden wist Verstappen voor de eerste keer in zijn indrukwekkende loopbaan een Grand Prix op zijn naam te schrijven. In Spanje begon het grote succes wat nu is uitgegroeid tot maar liefst zestig (!) overwinningen. Speciaal om de Nederlandse racefans te eren heeft Verstappen een helm ontworpen. 'Deze helm betekent veel voor mij. Natuurlijk vanwege z’n kleur, het ziet er erg mooi uit. Maar het is ook een eerbetoon aan alle support van de fans. Er zijn een paar speciale races in Europa, met veel oranje-fans. Daar zal ik deze helm zeker dragen', laat de Nederlander weten op de website Verstappen.com.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties