Van der Vaart clasht in Studio Voetbal over uitspraak Steijn: 'Zo ordinair en onbeschoft'

Sportnieuws
maandag, 11 maart 2024 om 13:05
steijn
Maurice Steijn lijkt de nieuwe trainer van sc Heerenveen te gaan worden. Afgelopen week voerde de oud-trainer van onder meer Sparta en Ajax een eerste gesprek met de Friese club. Als het aan Jeroen Stekelenburg ligt moet Heerenveen niet in zee gaan met Steijn.
Maandag j.l. verscheen Steijn aan tafel bij het voetbalpraatprogramma Rondo van Ziggo Sport. Daar blikte hij terug op zijn mislukte avontuur als hoofdtrainer bij Ajax en kwamen diverse onderwerpen ter sprake. Het ging onder meer over de uitspraken van sportpsychologe Annemieke Zijerveld.
Zijerveld, in dienst bij Almere City, zei onder meer dat Steijn en zijn assistenten vanaf de bank bij Ajax 'zwak leiderschap' lieten zien. Steijn noemde Zijerveld in het programma Rondo 'dat wijf van Almere' en dat viel niet goed bij Stekelenburg. 'Ik zou niet met zo iemand in gesprek gaan over een functie binnen een club. Ik vond dat zo ordinair en onbeschoft', is de mening van de verslaggever.

Van der Vaart snapt ophef niet

Tafelgenoot Rafael van der Vaart is het niet met Stekelenburg eens. 'Als iemand over je praat dat je er geen reet van kan, dan denk je dat over haar. We mogen toch eerlijk zijn? We zijn toch allemaal mens?', zegt de oud-speler van Ajax. Stekelenburg kan zich niet vinden in de bewoordingen van Van der Vaart. 'Dat Steijn het stom of dom vindt dat er op een bepaalde manier over hem gepraat wordt snap ik. Maar dat kan je dan toch anders verwoorden? De hoofdtrainer is het uithangbord van de club.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties