Ten Hag steeds dieper in de problemen: Weer twee sleutelspelers geblesseerd

Sportnieuws
vrijdag, 23 februari 2024 om 16:26
copyright proshots 22842769
Rasmus Højlund en Luke Shaw zijn geblesseerd geraakt, zo bevestigt Manchester United op de clubwebsite. De Engelse verdediger raakte al eerder deze week geblesseerd en ligt er enkele maanden uit, terwijl de net op stoom geraakte Deense spits twee tot drie weken toe moet kijken.
Door de blessure van Shaw is de spoeling nog dunner geworden in de verdediging. Ten Hag mist ook al Lisandro Martinez, Tyrell Malacia en Aaron Wan-Bissaka, waardoor hij in de verdediging gigantisch moet puzzelen. Topaankoop Mason Mount kijkt ook al toe vanaf de zijlijn, evenals Anthony Martial. Nu heeft de Nederlandse oefenmeester ook in de voorhoede weinig smaken over, aangezien Højlund een spierblessure heeft opgelopen.
'Rasmus Højlund mist Manchester United's Premier League-wedstrijd tegen Fulham op zaterdag wegens een spierblessure. Hij is naar verwachting twee tot drie weken uit de roulatie', valt te lezen op de clubwebsite. Ten Hag sprak er gelijk over op de persconferentie van vrijdag. 'Het is een kleine blessure, twee tot drie weken. Dat is het risico van speler met hoge intensiteit en training', zei hij tegen de verslaggevers. Højlund heeft de laatste zes competitiewedstrijden op rij gescoord en had daarmee een gigantisch aandeel in de karrenvracht aan punten die United de afgelopen weken haalde.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties