Steijn wilde voormalig Real Madrid-speler Isco naar Ajax halen, Mislintat weigerde transfer

Sportnieuws
dinsdag, 19 september 2023 om 10:30
Isco
In Amsterdam en omstreken raakt men maar niet uitgesproken over het transferbeleid bij Ajax. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat gaf de voorbije maanden ruim honderd miljoen euro uit, maar geen enkele aankoop lijkt op dit moment een voltreffer te zijn. Trainer Maurice Steijn had hele andere spelers willen halen, waaronder een voormalig Real Madrid-vedette.
Steijn wilde Isco graag naar Amsterdam halen, zo beweerde Andy van der Meijde maandagavond als analist bij Veronica Offside. Volgens de voormalig voetballer heeft Mislintat er echter voor gezorgd dat de Spanjaard niet naar de Johan Cruijff Arena kwam. Isco was deze zomer transfervrij beschikbaar en tekende eind juli voor een seizoen bij Real Betis. In Sevilla is de vijfvoudige winnaar van de Champions League inmiddels een vaste basisspeler.
Isco zat vorig seizoen een half jaar zonder club, waarna Betis het deze zomer toch met hem aandurfde. Ajax deed dat niet, omdat Mislintat het niet zag zitten in de 38-voudige international van Spanje. Van der Meijde bracht maandag het opvallende nieuws naar buiten. 'Isco, bij Ajax wilden ze hem hebben en hij wilde naar Ajax. Alleen Mislintat wilde het niet.' Tafelgast Wim Kieft kan het nauwelijks geloven. 'Isco? Die Spanjaard?' Van der Meijde knikt bevestigend.
Ajax had alleen tekengeld en een salaris moeten betalen voor Isco, aangezien hij transfervrij was na het ontbinden van zijn contract bij Sevilla. Ondanks dat hij deze zomer zonder wedstrijdritme bij Betis aankwam, is het Isco gelukt om razendsnel een basisplaats te veroveren bij de huidige nummer tien van LaLiga. In het verleden maakte de aanvallende middenvelder furore bij Real Madrid. Isco speelde 353 officiële wedstrijden voor de Koninklijke, waarin hij goed was voor 53 doelpunten en 57 assists. Met Real won de rechtsbenige speler de Champions League (5x), de FIFA Club World Cup (4x), de UEFA Super Cup (3x), de Spaanse landstitel (3x), de Supercopa de España (3x) en de Copa del Rey (1x).
Pak bij Jack's maar liefst 50 of 100x je inzet als Feyenoord wint van Celtic. Lees hier meer!

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties