Real Madrid wil Kane wegkapen voor de neus van Manchester United

Real Madrid wil Kane wegkapen voor de neus van Manchester United

Real Madrid liep de landstitel dit seizoen mis en kon ook de Champions League-eindzege van vorig jaar niet succesvol verdedigen. Daarom kijkt het al uit naar volgend seizoen en is het druk bezig met het versterken van de selectie. De Madrilenen hebben hun pijlen gericht op Harry Kane, maar zijn niet de enige die de topscorer van het Engelse nationale team willen contracteren.

The Athletic meldt zaterdag dat er afgelopen donderdag uitvoerig overleg op de club is gewenst. Dat ging over de wederopbouw van de club, zowel aankomende zomer als daarna. Onder meer president Florentino Pérez en algemeen directeur José Ángel Sánchez waren daarbij aanwezig, net als Ancelotti.

Bronnen hebben The Athletic vervolgens gemeld dat Ancelotti gevraagd heeft om Kane komende zomer te halen. De directie gaf aan dat te gaan proberen om dat voor elkaar te krijgen, al werd er wel benadrukt dat het moeilijk kan gaan worden. Tottenham wil Kane namelijk niet per se verkopen, waardoor er een flink prijskaartje aan de Engelsman zal hangen. Daarnaast is bekend dat ook Manchester United geïnteresseerd is in Kane.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties