Provocerende Liverpool-legende Gerrard bekogeld met flessen tijdens benefietduel

Provocerende Liverpool-legende Gerrard bekogeld met flessen tijdens benefietduel

Zaterdagmiddag speelden legendes van Liverpool en Celtic een vriendschappelijk wedstrijd op Anfield Road. Dit alles om geld in te zamelen voor de LFC Foundation, een stichting van de thuisploeg. Het ging er echter niet altijd vriendelijk aan toe en helemaal niet toen Steven Gerrard het Schotse publiek provoceerde na een doelpunt te hebben gemaakt.

De 43-jarige Engelsman tekende op Anfield voor de openingstreffer door op aan het eind van de eerste helft een penalty te benutten. Gerrard waande zich vervolgens even zoals in zijn gloriedagen. Hij zocht de fans van Celtic op en ging ze wat uitdagen, maar kreeg als reactie munten en flesjes naar zijn hoofd geslingerd.

De rivaliteit tussen Celtic en Gerrard is er al langer. Na zijn spelerscarrière werd hij in 2018 hoofdcoach van Rangers, de aartsvijand van Celtic. Gerrard bezorgde de Rangers de titel en weerhield vooral Celtic hierdoor van een 10de titel op rij. De fans in het stadion zagen ook onder meer Dirk Kuyt en Robbie Keane aan het werk. Mark Gonzalez (2-0) maakte het enige andere doelpunt.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.