Probleemgeval van Ten Hag lijkt ook komende zomer niet definitief weg te gaan: oude club niet geïnteresseerd

Sportnieuws
donderdag, 07 maart 2024 om 15:20
greenwood
Manchester United zal komende zomer geen hulp krijgen van Borussia Dortmund als het aankomt op het lozen van Jadon Sancho. De Duitsers hebben aangegeven geen interesse te hebben de buitenspeler definitief over te nemen. Wel zou Dortmund ervoor openstaan de Engelsman nogmaals te huren.
Volgens HITC wil Manchester United komende zomer af van Sancho, maar dat zal niet makkelijk gaan. Het medium meldt namelijk dat Dortmund, de club die de vleugelspeler in 2021 voor 85 miljoen aan United verkocht, geen behoefte heeft om hem ook weer terug te kopen. The Red Devils kunnen naar verluidt wel overwegen om Sancho nog eens een periode aan Dortmund te verhuren, want daar zijn de Duitsers wel in geïnteresseerd.

Situatie Sancho

Sancho kwam in de zomer van 2021 bij United terecht nadat hij het uitstekend had gedaan bij Dortmund. Onder Ole Gunnar Solskjear kreeg hij nog wel aardig wat speelminuten, maar onder interim-trainer Ralf Rangnick moest Sancho het vaak doen met een invalbeurt. In het najaar van 2022 maakte de speler vrij lang geen deel uit van de wedstrijdselectie, wat te maken had met 'zijn stemming en zijn fitheid'. Tijdens het WK dook Sancho nog op in Nederland, waar hij aan die fitheid werkte met specialisten die door Ten Hag waren aangewezen.
Aan het begin van het huidige seizoen barstte de bom. Ten Hag verbande Sancho uit de selectie omdat de speler zich had uitgelaten over Ten Hag op sociale media. Hij werd gepasseerd voor de wedstrijd tegen Arsenal, omdat hij niet goed zou hebben getraind. Maar daar lag het niet aan volgens Sancho, die op X van zich afbeet (en die tweet later toch weer verwijderde). Hij speelde sindsdien geen minuut meer voor The Red Devils.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties