Poolse doelman Szczesny overweegt ondanks eerdere bezwaren lucratief aanbod van Al-Nassr

Sportnieuws
zondag, 09 juni 2024 om 17:30
copyright proshots 25425481
Wojciech Szczesny (34) staat over precies een week onder de lat voor Polen tegen het Nederlands elftal op het EK, maar de ervaren doelman is ook bezig met zijn toekomst. Al-Nassr heeft zich bij Juventus gemeld om Szczesny over te nemen, ondanks dat de keeper eerder duidelijk maakte dat hij niet geïnteresseerd is in een stap naar die competitie.
In Italië gaan al langer geruchten over de toekomst van Szczesny, die de eerste keuze is voor Polen op het EK. Transferjournalist Fabrizio Romano meldde zondag dat er al gesprekken zijn geweest tussen Al-Nassr en Juventus. Juventus is dicht bij het aantrekken van Monza-doelman Michele Di Gregorio voor achttien miljoen euro, waardoor de club bereid is mee te werken aan een transfer van Szczesny.
Nu ligt de keuze bij Szczesny zelf. Aan het begin van dit seizoen gaf hij nog aan dat hij geen interesse had in lucratieve aanbiedingen uit het Midden-Oosten. 'Ik heb liever een mooie uitdaging. Er zijn belangrijkere dingen dan geld', zei hij destijds. Met nog een jaar contract bij Juventus kan het echter ook zijn dat hij kiest voor een langer verblijf in Turijn, waar hij eerder speelde voor Arsenal, Brentford en AS Roma.
Profiteer van een free bet tot wel €100,- om onder andere in te kunnen zetten op het EK voetbal! Voor nieuwe spelers, 24+. Lees de voorwaarden.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties