Oranje-international maakt indruk in Italië: 'Een sterke wedstrijd van de Nederlander'

Sportnieuws
vrijdag, 08 maart 2024 om 13:30
copyright proshots 23554891
Tijjani Reijnders heeft zich donderdagavond weer bewezen in het shirt van AC Milan. De Nederlander scoorde een heerlijke goal tegen Slavia Praag en speelde weer als vanouds, nadat hij de afgelopen twee wedstrijden vanaf de bank moest toekijken. Zijn prestatie is de Italiaanse pers ook niet ontgaan en zij schrijven dan ook lovend over de 25-jarige middenvelder.
La Gazzetta dello Sport is zeer te spreken over de Zwollenaar. 'Reijnders bewees zich weer nadat hij twee wedstrijden op de bank moest plaatsnemen. Samen met Ruben Loftus-Cheek was hij de meest aanvallende middenvelder bij Milan. Reijnders vulde dit weer erg goed in en vlak voor rust haalde hij op een gewelddadige manier uit en maakte de 2-1 voor de Milanezen. Een sterke wedstrijd van de Nederlander.'
'Reijnders was belangrijk met zijn prachtige schot van buiten de zestien meter. Vanuit Leão komt altijd dreiging en dat had als gevolg ook de laatste twee goals van Milan. Al met al een goede overwinning van de ploeg van Stefano Pioli', schrijft Sky Sport Italia. Die hem overigens als beste man van het veld bestempelde samen met Leão. Beide spelers kregen een 7 als rapportcijfer. 
SempreMilan (fanmedium van AC Milan) is laaiend enthousiast. 'Reijnders is altijd in beweging en daar koppelt hij ook goede passing aan. Hij bekroonde zijn goede wedstrijd met een raket die zorgde voor de 2-1. De keeper had geen enkele kans op die heerlijke pegel van buiten de zestien meter.' Bekijk de goal hieronder. 

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties