Opstelling Ajax tegen Bodø/Glimt bekend: Van 't Schip voert vier wijzigingen door

Sportnieuws
donderdag, 22 februari 2024 om 17:32
van t schip
John van 't Schip heeft de opstelling van Ajax voor de uitwedstrijd tegen Bodø/Glimt bekendgemaakt. De hoofdtrainer laat Steven Berghuis terugkeren in de basis als rechtsbuiten terwijl Branco van den Boomen voor het eerst sinds begin november weer mag starten. In de voorhoede vinden we verder ook Carlos Forbs terug, terwijl Borna Sosa als linksback begint. De wijzigingen gaan ten koste van Kenneth Taylor, Jordan Henderson, Jaydon Banel en Tristan Gooijer.
Diant Ramaj is inmiddels een vertrouwd gezicht op doel. In de achterhoede sleutel Van 't Schip ook niet en mogen Devyne Rensch, Josip Sutalo, Jorrel Hato en Borna Sosa vanaf de aftrap beginnen. Het middenveld wordt gevormd door Benjamin Tahirovic, Branco van den Boomen en Kristian Hlynsson terwijl Carlos Forbs, Brian Brobbey en Steven Berghuis voorin voor doelpunten moeten zorgen.
Ajax aast op het kunstgras boven de poolcirkel op de achtste finale van de Conference League. In eigen huis stond de ploeg tot aan de blessuretijd 0-2 achter, waarna Van den Boomen middels een benutte penalty en Berghuis met een lobje voor een betere uitgangspositie zorgden (2-2).
Opstelling Ajax: Ramaj; Rensch, Sutalo, Hato, Sosa; Tahirovic, Van den Boomen, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Forbs

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties