Nouri viert 27e verjaardag, maar hoe gaat het met hem?: 'Hij is bij bewustzijn'

Sportnieuws
donderdag, 04 april 2024 om 9:44
copyright proshots 1661006
Abdelhak Nouri vierde dinsdag 2 april zijn 27e verjaardag. Na zijn hartstilstand in 2017 tijdens de oefenwedstrijd van Ajax tegen Werder Bremen is Nouri nooit meer in het openbaar gezien. Logisch ook vanwege zijn gezondheidstoestand, maar onder velen rijst de vraag: hoe gaat het met die altijd goedlachse balvirtuoos uit Amsterdam.
Nouri's broer Abderrahim geeft zo nu en dan een medische update over zijn jongere broertje. Zo ook maandag j.l. toen Abderrahim aanwezig was bij de Futsal Cup van de KNVB. Tegenover de NOS geeft hij een korte toelichting op de gezondheidstoestand van Abdelhak. 'Veel mensen denken nog steeds dat hij in coma ligt, maar dat is niet het geval: hij is bij bewustzijn. Hij is niet de oude, maar we zijn erg blij dat hij onder ons is', is het enige wat Abderrahim los wilt laten over de medische situatie van Abdelhak.
Aankomende zomer is het alweer zeven jaar geleden dat Nouri getroffen werd door een hartstilstand. Nog altijd staan deze beelden helder op het netvlies van iedere Ajacied en doet het pijn terug te denken aan deze dag en de ontroerende beelden van de familie bij terugkomst in Nederland. Nouri zal nooit vergeten worden door zijn altijd stralende lach, liefde voor het voetbal en natuurlijk het doelpunt bij zijn debuut. In onderstaande video kijken we nog een keer terug op dat prachtige moment in de veel te korte carrière van Nouri.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties