Na welgeteld nul speelminuten is Ihattaren alweer vertrokken bij Slavia Praag

Sportnieuws
maandag, 01 april 2024 om 10:45
copyright proshots 17277013
Mohammed Ihattaren en Slavia Praag zijn officieel uit elkaar. De breuk hing al enige tijd in de lucht en de Tsjechische topclub maakt zondagavond officieel bekend dat de wegen tussen de twee partijen scheiden.
De verklaring van de club op X is kort maar krachtig: 'Slavia Praag en Mohamed Ihattaren beëindigen hun samenwerking. Die beslissing is in onderling overleg genomen. Eén van de redenen was dat de speler zijn wens heeft uitgesproken om zich op zijn carrière te richten in de nabijheid van zijn familie. Slavia heeft hem in die keuze volledig ondersteund.'
De 22-jarige middenvelder had een contract bij Slavia Praag tot het einde van dit seizoen. Na vier maanden valt het doek echter voor Ihattaren. Het voormalig toptalent werd hiervoor al weggestuurd bij Juventus. Ook bij Ajax ging het mis. Na een veelbelovende periode was Ihattaren in de voorbereiding van het seizoen 2022/23 om onduidelijke reden niet aanwezig. De middenvelder kreeg geen rugnummer en werd niet ingeschreven voor de Champions League. Op 31 oktober 2022 maakte Ajax bekend dat de koopoptie niet gelicht werd.

ℹ️ Slavia a Mohamed Ihattaren končí vzájemnou spolupráci Klub a nizozemský záložník se společně dohodli na ukončení vzájemné spolupráce. Hráč mimo jiné vyjádřil přání soustředit se na svou kariéru v rámci svého blízkého okolí a rodiny, Slavia ho v této volbě plně podpořila.

248
Reply
Ajax Showtime ©

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties