'Mislintats beste aankoop' in beeld als stand-in van Europese topkeeper

Sportnieuws
vrijdag, 10 mei 2024 om 12:35
diant ramaj ajax
Diant Ramaj is een van de kandidaten om bij Paris-Saint-Germain tweede keeper te worden achter Gianluigi Donnarumma. Dit meldt Lucas Bendoni, die schrijft voor Gianluca Di Marzio De Parijzenaren willen een nieuwe jonge doelman aantrekken die achter Donnaruma kan doorgroeien naar een hoger niveau. Daarbij is de naam van Ramaj gevallen als mogelijke optie.
De Parijzenaren zijn zoals gezegd op zoek naar een nieuwe doelman. De verhuurde Keylor Navas loopt op 30 juni uit zijn contract en zal zodoende gaan vertrekken bij Paris Saint-Germain. Reservekeeper Sergio Rico loopt eveneens uit zijn contract deze zomer. De 30-jarige Spaanse doelman stond lang aan de kant met een zware blessure en lijkt niet meer in actie te gaan komen voor Les Parisiens.

Twee keepers op de vertrekrol

Het lijkt er dus op dat er twee keepers gaan vertrekken bij de Parijzenaren. Om die reden gaat Paris Saint-Germain op zoek naar een nieuwe reservedoelman. Mocht Ramaj daadwerkelijk verkassen naar Parijs, zal hij naar alle waarschijnlijkheid plaatsnemen achter Donnaruma. Hij zal dan niet de enige doelman in de selectie zijn die de Italiaan voor zich moet dulden. De 22-jarige doelman Arnau Tenas is afgelopen zomer overgekomen van FC Barcelona, waar hij nooit een officiële wedstrijd voor speelde. De Spanjaard is dit seizoen de reservedoelman achter Donnaruma. Hij kwam dit seizoen vier keer in actie voor Paris Saint-Germain.

Niet de enige optie

Ramaj is niet de enige doelman die de Parijzenaren op het oog hebben. Noah Atubolu van SC Freiburg is ook al meermaals gescout door Les Parisiens. Ramaj kwam afgelopen zomer voor om en nabij vijf miljoen euro over van Eintracht Frankfurt.
Nadat zowel Gerónimo Rulli als Jay Gorter geblesseerd raakten, kreeg Ramaj de kans om zich te bewijzen onder de lat bij Ajax. Dit deed hij dit seizoen naar behoren, ondanks dat Ajax veel tegengoals incasseerde. In het thuisduel tegen Go Ahead Eagles liep de Duitse doelman een blessure op aan zijn elleboog, waardoor hij dit seizoen niet meer in actie zal komen voor Ajax.
©Ajax Showtime

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties