Mislintat niet blij met uitspraken Steijn: 'Al twee weken geen contact meer geweest'

Sportnieuws
maandag, 11 september 2023 om 21:08
steijn mislintat
De interlandperiode zit er bijna weer op en dat betekent dat de spelers weer terugkeren bij hun club. In Amsterdam breekt er een belangrijke fase aan. Na het dubbele puntenverlies in de competitie wacht Ajax een loodzwaar programma met onder meer FC Twente, Feyenoord en Olympique Marseille als tegenstander. Achter de schermen rommelt het flink als we Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf mogen geloven.
In de podcast Kick-off van De Telegraaf zegt Verweij dat directeur voetbalzaken Sven Mislintat en trainer Maurice Steijn al twee weken niet meer met elkaar gesproken hebben. Steijn distantieerde zich na de wedstrijd van Ajax bij Fortuna Sittard (0-0) opzichtig van alle aankopen die door Mislintat zijn binnengehaald. Dat zou de trainer van Ajax bepaald niet in dank zijn afgenomen door de directeur voetbalzaken.
'Zijn uitspraken na de wedstrijd zijn hem dusdanig niet in dank afgenomen dat er twee weken niet tussen die twee is gesproken. Vanaf vandaag moet dat waarschijnlijk wel weer, want FC Twente komt eraan. Die hebben natuurlijk wel een beetje mot. Dat wordt hem niet in dank afgenomen', aldus Verweij over de ontstane situatie.
'Stel je nou voor dat Steijn niet van Twente wint, niet van Marseille wint en niet van Feyenoord wint. Of misschien wel alle drie de wedstrijden verliest... Dan kan er weleens heel snel een heel vervelende beslissing genomen worden. Maar wat gebeurt er dan met Sven Mislintat, die hem in dat geval een zooitje bagger in zijn maag heeft gesplitst?', vraagt Verweij zich af.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties