Lazio Roma-vedette is er klaar mee: 'Ik hoef geen enkele euro meer te ontvangen'

Sportnieuws
zaterdag, 13 april 2024 om 20:51
copyright proshots 24969659
Lazio Roma-middenvelder Luis Alberto heeft te kennen gegeven zijn club te willen verlaten. De Spaanse middenvelder speelt al acht seizoenen voor de club uit Rome, maar Alberto wil zijn nog vier jaar lopende contract laten beëindigen. 'Het is tijd dat mijn salaris besteed gaat worden aan andere spelers', laat de routinier weten in een post op zijn Instagram-pagina.
De voorbije weken boekte Lazio enkele teleurstellende resultaten. Zo werd er in de halve finale van de Coppa Italia verloren van Juventus en ging de stadsderby tegen AS Roma ook verloren. De fans waren woedend en riepen de spelers ter verantwoording. 'Jullie zijn het niet waard om dit shirt te dragen', klonk de duidelijke boodschap van de fanatieke aanhang middels een groot spandoek in het thuisduel met Salernitana (4-1 winst).
Toevallig of niet, maar na de boze boodschap van de fans besloot Alberto te willen stoppen bij Lazio. 'Het zijn zware weken geweest. Ik zal geen onderdeel meer zijn van het project volgend jaar. Ik heb de club gevraagd om mijn contract te laten ontbinden en ik wil geen enkele euro meer ontvangen van Lazio', is de veelzeggende verklaring van Alberto op Instragram.
Toch lijkt hij het de fans niet kwalijk te nemen dat ze boos zijn. 'Ik denk dat de tijd is gekomen dat de club mijn salaris moet besteden aan andere spelers. Mijn relatie met de Lazio-fans is geweldig. Ik wil ze danken voor alles wat ze hebben gedaan en speciaal richting de jongens van de Curva Nord en de Tribuna Tevere die me altijd hebben gesteund. Ik zal jullie voor altijd in mijn hart dragen', sluit de Spanjaard met mooie worden af.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties