Lang baalt van blessure richting CL-kraker: 'Domme tackle was het'

Sportnieuws
maandag, 18 september 2023 om 15:24
Noa Lang
PSV won zaterdag in eigen huis zeer eenvoudig van NEC (4-0). Grote man aan de kant van de Eindhovens ploeg was wederom Noa Lang. De vleugelaanvaller nam de tweede treffer van de avond voor zijn rekening, maar viel snel in de tweede helft uit met een blessure en moet vrezen dat hij het treffen met Arsenal aanstaande woensdag in de Champions League gaat missen.
Lang raakte geblesseerd nadat hij neergehaald werd door NEC-verdediger Bart van Rooij. De speler van PSV gaf na afloop tegenover ESPN aan dat hij niet blij was met de roekeloze actie van zijn tegenstander. 'Ik denk dat het een beetje een domme tackle was. Ik was er al langs en toen kreeg ik een beetje last bij mijn hamstring. Het was wel een smet, ik ben wel een beetje geïrriteerd. We gaan kijken hoe het gaat morgen. Ik ga er alles aan doen om Arsenal-uit te halen', aldus Lang.
Na 56 minuten moest Lang het veld verlaten en werd hij vervangen door Hirving Lozano. Met de komst van de Mexicaan heeft Lang er een concurrent bij, maar geeft hij aan dat niet erg te vinden. 'Het is alleen maar leuk, het houdt elkaar scherp, alleen maar goed als je elkaar naar the next level brengt. We zijn allemaal verschillende spelers en dat heb je denk ik ook nodig als je kampioen wilt worden. Je merkt wel dat er met Lozano iemand binnenkomt die hier een grote meneer is geweest. Toen ik hem welkom heette zei ik ook: welcome, but this is your club', zegt de international met een glimlach.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties