LaLiga geeft eindelijk groen licht; Laporta praat met Messi senior

Sportnieuws
maandag, 05 juni 2023 om 14:09
messi
Joan Laporta en Jorge Messi gaan maandag gesprekken voeren over een eventuele terugkeer van Jorge's zoon Lionel Messi, meldt transferexpert Fabrizio Romano op Twitter. De voorzitter van Barcelona en de vader van Messi kunnen eindelijk om tafel, nu LaLiga toestemming heeft gegeven voor het plan dat de Catalaanse topclub heeft ingediend.
Eerder gaf Laporta tegenover het Spaanse Sport nog aan dat de terugkeer van de creatieveling een lastige opgave zou worden. De voorzitter zei dat Barcelona er alles aan zou doen om Messi terug naar het Spotify Camp Nou te halen, maar dat LaLiga eerst akkoord moest gaan met voorstel om de financiële middelen bij elkaar te krijgen. Dat is nu dus gebeurd, meldt Romano.
Laporta kwam direct in actie en ging in gesprek met Messi senior om de terugkeer te bespreken. Na afloop van dat gesprek liet de voorzitter weten dat de Lionel graag terug wil keren naar Barcelona. 'Ik zou hem heel graag terug zien keren', liet Laporta optekenen. Jorge Messi sloot zich daarbij aan. 'Een transfer naar Barcelona is zeker een optie.'
Barcelona is niet de enige club met interesse in Messi. Ook Inter Miami en het Saudische Al-Hilal zien zijn komst zitten. In Saudi-Arabië ligt er een contract voor hem klaar dat hem 400 miljoen per jaar kan opleveren. Inter Miami heeft minder salaris te bieden, maar eigenaar David Beckham hoopt dat Messi's goede ervaringen met de stad Miami de doorslag kan geven.
Messi speelde afgelopen weekend tegen Clermont Foot zijn laatste wedstrijd voor Paris Saint-Germain. De Franse topclub pikte hem in 2021 transfervrij op, nadat Barcelona de zevenvoudig Ballon d'Or winnaar geen nieuw contractvoorstel mocht doen. In 75 wedstrijden kwam Messi tot 32 doelpunten en 35 assists.
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties