Klopp keek op van meespelen clubheld bij Liverpool legends: 'Nu arriveren de echte sterren'

Sportnieuws
vrijdag, 29 maart 2024 om 16:05
copyright proshots 24713057
Het Liverpool van Jürgen Klopp nadert de ontknoping van de Premier League (en de Europa League), maar toch had de afzwaaiende oefenmeester tijd voor vertier. Terwijl een aantal van zijn spelers afwezig waren vanwege de interlandperiode, keek de Duitser toe hoe legendes van de club het op Anfield opnamen tegen de afgevaardigden van Ajax. Klopp was niet zomaar onder de indruk, maar dat veranderde toen oud-aanvoerder Steven Gerrard het veld betrad.
Klopp komt voorbij in een uitgebreide videospecial over de wedstrijd, die donderdag werd gepubliceerd op het YouTube-kanaal van Ajax. Zijn vermoeidheid na jaren topvoetbal weerhield hem er gelukkig niet van om toe te zien hoe de spelersgeschiedenis van beide topclubs weer even tot leven kwam.

'Alleen maar verdedigers'

Een blik op de opstelling leerde Klopp op Anfield dat onder meer Daniel Agger, Martin Skrtel en Fábio Aurélio voor de gelegenheid van de partij waren. 'Tot nu toe waren er alleen nog maar verdedigers', grapt de manager dan ook, om op te veren als Steven Gerrard het veld betreedt. 'Oh mijn god, Stevie speelt mee', klinkt het. 'Nu arriveren de echte sterren'.

Schaatsen in de ArenA

In de special gaat Klopp ook in op zijn band met Ajax, een club die hij een warm hart toedraagt. 'Wanneer jullie de Johan Cruijff ArenA bouwden jaren geleden, ik weet zeker dat ik daar toen met mijn zoon ben geweest', laat hij vallen. 'En het mooiste was dat het stadion toen werd gebruikt voor wintersporten. Ik weet niet zeker of ze dat tegenwoordig nog doen omdat het dak dicht is, maar we hebben geschaatst in het Ajax-stadion'. De laatste keer dat de trainer in Amsterdam kwam, was hij nog trainer van Borussia Dortmund. De Duitse club won het Champions League-treffen (2012) met 1-4.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties