Kickboxer Hari staat op 7 oktober tóch weer in de ring

Sportnieuws
vrijdag, 29 september 2023 om 10:48
copyright proshots 13306952
Badr Hari zal op 7 oktober deelnemen aan een vechtsportgala van Glory in Bulgarije. Daar zal hij het opnemen tegen de Est Uku Jürjendal.
De oorspronkelijke comeback van de Marokkaanse Nederlander werd uitgesteld vanwege de aardbevingen in Marokko. Hari had gepland om begin deze maand zijn comeback te maken in Parijs, tegen de Brit James McSweeney. Echter, vanwege de aardbevingen in Marokko en de emotionele impact daarvan, besloot hij zich terug te trekken. In plaats van vechten sprak hij het publiek toe over de tragische gebeurtenis.

Rentree

Als gebaar van solidariteit besloot de organisator van het evenement, Glory, de opbrengst van het gala in Parijs te doneren aan de slachtoffers van de aardbeving in Marokko. Hari's laatste gevecht vond plaats op 8 oktober 2022, waar hij op punten verloor van Alistair Overeem. Echter, dit resultaat werd later ongeldig verklaard omdat Overeem betrapt werd op het gebruik van doping. Na die wedstrijd kondigde Hari aan dat hij zou stoppen, maar in februari liet hij weten zijn carrière voort te zetten.
Hoewel het de bedoeling was dat Hari in Bulgarije opnieuw tegen McSweeney zou vechten, had de Brit al een andere wedstrijd gepland, waardoor de match-up veranderde naar Uku Jürjendal.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties