Napoli toont interesse in Ajacied, Amsterdammers niet van plan om mee te werken

Sportnieuws
maandag, 13 mei 2024 om 9:27
kenneth taylor
De transferzomer nadert en waar Ajax geen denderend seizoen draait is er wel volop interesse voor bepaalde spelers van de club. Zo staat Kenneth Taylor, de man die niet zo lang geleden nog werd uitgefloten door eigen publiek, in de belangstelling van Napoli. Ze zouden de middenvelder graag toe willen voegen aan de selectie, schrijft De Telegraaf.
Zondagochtend was Guido Albers te gast bij het programma Goedemorgen Eredivisie van ESPN. De zaakwaarnemer van Taylor besloot om de geruchten wat aan te wakkeren door te vertellen dat er een Italiaanse club geïnteresseerd is in zijn cliënt. Eerst viel de naam van Juventus, dat ook al geïnteresseerd is in Teun Koopmeiners van Atalanta. Maar de geïnteresseerde club was niet Juventus, maar Napoli. 'Alex Kroes (titulair technisch directeur Ajax) weet daar alles van', vertelde Albers. 

Duidelijk moet snel komen

'Kroes zal zich ervan bewust zijn dat hij Taylor snel duidelijkheid moet geven over het plan voor komend jaar', schrijft De Telegraaf. Ajax is namelijk nog steeds bezig met het zoeken naar een geschikte manager voor het volgende seizoen. Voor de Amsterdammers is een transfer van Taylor namelijk onbespreekbaar, de middenvelder wordt gezien als het 'geraamte van het elftal'. Francesco Farioli (OGC Nice) staat hoog aangeschreven als nieuwe hoofdtrainer van Ajax, maar is alles behalve rond met de Amsterdammers. 

Geen Europees voetbal in Italië

Taylor is pas 21 jaar oud en staat al op 112 officiële wedstrijden voor het eerste van Ajax. John van 't Schip had na de 3-0 overwinning op Almere City FC nog mooie woorden over voor de hardwerkende middenvelder. 'Ik denk dat Kenneth in de tweede helft van het seizoen de meeste progressie van alle spelers heeft gemaakt.' Napoli werd vorig jaar nog kampioen van Italië, maar momenteel staat de club achtste en speelt het volgend seizoen geen Europees voetbal.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties