Hartman kreeg te maken met geheugenverlies na botsing met Teze: 'Ik kon me niets meer herinneren'

Sportnieuws
zondag, 03 december 2023 om 19:15
copyright proshots 23104047
Quilindschy Hartman kwam in de topper tegen PSV in botsing met verdediger Jordan Teze. Via Instagram heeft de linksback gereageerd op het ongeluk en vertelt hij dat hij zich niets meer kan herinneren van het moment. Teze werd meteen naar de kant gehaald, en Hartman werd in de rust van het veld gehaald.
'Ik baal dat ik niet verder kon spelen vandaag', begint Hartman aan zijn uitleg op zijn eigen Instagram. 'Ik voelde me redelijk prima, maar ik had het gevoel alsof ik ineens in het veld stond in minuut 25. Ik kon me niets herinneren van wat er daarvoor gebeurde en daarom moest ik eraf. Het gaat goed met me, maar ik heb wel wat pijn aan mijn hoofd. Kop op en met zijn allen weer naar donderdag.'
Hartman moest zich uiteindelijk laten vervangen na de botsing, maar Teze leek er erger aan toe. De PSV’er was buiten bewustzijn en moest de strijd direct na het duel staken. De Eindhovenaren hebben nog geen update gegeven over hoe het met de verdediger gaat, maar hij kon wel zelfstandig het veld verlaten. PSV won de wedstrijd uiteindelijk met 2-1 dankzij doelpunten van Olivier Boscagli en Ismael Saibari.

Feyenoord staat tien punten achter PSV

Feyenoord speelt donderdag alweer de volgende wedstrijd in de competitie. FC Volendam reist dan af naar Rotterdam. Feyenoord verdedigt momenteel een voorsprong van twee punten op nummer drie en vier AZ en FC Twente. PSV lijkt voorlopig buiten bereik voor Feyenoord. De Eindhovenaren hebben tot nu toe alle wedstrijden in de eredivisie gewonnen en hebben een voorsprong van maar liefst tien punten.