Groot mysterie in Denemarken: FC Kopenhagen schrijft speler in voor cruciaal duel die niemand kent

Sportnieuws
zaterdag, 20 april 2024 om 20:56
copyright proshots 15697592
Grote verwarring een dag voor het duel tussen FC Kopenhagen en Silkeborg. De regerend landskampioen van Denemarken maakte zaterdag de wedstrijdselectie bekend. Daarop staat met rugnummer 75 Niels Damgaard genoteerd. Echter weet helemaal niemand wie deze speler is....
Onder de supporters van FC Kopenhagen is er de nodige commotie ontstaan. Nadat de selectie voor de wedstrijd tegen Silkeborg werd vrijgegeven, werden de wenkbrauwen gefronst bij het zien van de naam Niels Damgaard. Wellicht een jeugdspeler die de kans krijgt in het eerste elftal?
Nee. Op de spelerslijsten van het tweede elftal en alle jeugdteams is de naam van Damgaard niet terug te vinden. Diverse Deense media hebben bij FC Kopenhagen geïnformeerd wie deze speler is en gevraagd of er een fout is gemaakt. Het antwoordt van de club is duidelijk. 'Nee, er is geen vergissing gemaakt. Jullie zullen het wel gaan zien', luidt de cryptische reactie van de club die zondag moet winnen van Silkeborg om in de race te blijven voor de landstitel.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties