Griekspoor dichtbij stunt tegen Sinner, maar komt net tekort tegen nummer drie van de wereld

Sportnieuws
zondag, 24 maart 2024 om 23:01
copyright proshots 22999926
Tallon Griekspoor heeft zich niet weten te plaatsen voor de vierde ronde van de masters in Miami. De Nederlander dolf het onderspit tegen de nummer drie van de wereld Jannik Sinner. Griekspoor was erg dicht bij een stunt, maar kon in de tweede set net niet genoeg doordrukken om Sinner te verrassen.
Met Sinner als opponent wist Griekspoor dat hem een hels karwei stond te wachten. De Italiaan is dé man in vorm van dit seizoen en won onder meer de Australian Open en de ABN AMRO Open. In de eerste set speelde de Noord-Hollander solide en liet hij zien zich niet zomaar gewonnen te geven. Bij een stand van 5-5 brak Griekspoor door de service van Sinner heen en klaarde hij een game later de klus.
In de tweede set was het spelbeeld niet anders. Griekspoor en Sinner waren aan elkaar gewaagd en de set leek uit te gaan draaien op een beslissende tiebreak. Maar in de twaalfde game ging het mis voor de Nederlander. Griekspoor miste een simpele bal aan het net en verzuimde daarmee de tiebreak af te dwingen. Sinner rook bloed en gooide de versnelling erop. Met een beslissende break trok de jonge Italiaan de tweede set met 5-7 naar zich toe.

Geen kans meer in de derde set

Die klap kwam Griekspoor niet meer te boven. Binnen no-time keek de nummer 25 van de wereld tegen een 0-3 achterstand aan en de pijp was duidelijk leeg bij een gefrustreerde Griekspoor. Er lukte nog maar weinig en Sinner speelde zich solide naar een 1-6 setwinst en daarmee een plaats in de vierde ronde. En zo wist Griekspoor voor de vierde keer in een jaar tijd niet te winnen van Sinner.

Samenvatting Griekspoor-Sinner

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties