Dumfries over slepende blessure en contractsituatie: 'Intern weten ze dat, en bij Oranje ook'

Sportnieuws
dinsdag, 23 april 2024 om 15:21
dumfries
Inter Milan werd maandagavond kampioen in de Serie A, en dat 'op bezoek' bij rivaal en stadiongenoot AC Milan. Ook Nederlanders Davy Klaassen, Stefan de Vrij en Denzel Dumfries zijn daarmee kampioen geworden. Laatstgenoemde vertelt in gesprek met Ziggo Sport over zijn seizoen en de langdurige blessure die de rechtervleugelverdediger meermaals parten heeft gespeeld.
Dumfries viel maandag in, maar maakte er een zeer korte invalbeurt van door een rode kaart te pakken bij een opstootje met Theo Hernandez. Toch was dat voor de international geen reden om minder tevreden te zijn. 'Ik ben supertrots dat ik onderdeel mag zijn van dit team en deze prestatie. Het is verdiend en een mooi seizoen', zei een opgewekte Dumfries. De oud-PSV'er vertelt over zijn huidige contractsituatie bij Nerazzurri en maakt ook bekend het hele seizoen al met een blessure rond te lopen.
'Ik sta nog onder contract bij Inter. Ik heb het enorm naar mijn zin. Dit seizoen heb ik wel wat minder gespeeld. Ik lees altijd veel verschillende verhalen daarover. Ik heb een blessure gehad, die mij heel lang parten heeft gespeeld. Ik heb wedstrijden met die blessure gespeeld, waardoor ik het een beetje kapot heb gelopen. Tot op de dag van vandaag heb ik er nog problemen van.' Dat verklaart direct waarom de Nederlander minder speelt.

Tuurlijk moet Inter meer betalen

Dumfries heeft wel hoopvol nieuws. 'Je wil spelen en belangrijk zijn. Het had niets met mijn contract te maken. Intern weten ze dat en bij het Nederlands elftal weten ze dat ook. Ik ben wel op de goede weg terug. Het is bijna voorbij hopelijk.' Ook over zijn contractsituatie geeft de onvermoeibare back enige duidelijkheid. 'We zijn in gesprek. De club had ook financiële problemen.' Op de vraag of Inter meer moet gaan betalen, reageert Dumfries stellig. 'Uiteraard.'

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties