'Diant Ramaj op de radar van Engelse top'

Sportnieuws
woensdag, 28 februari 2024 om 16:38
ramaj
Ajax moet rekening houden met het vertrek van een absolute sterkhouder, zo schrijft BILD. Volgens de Duitse krant staat keeper Diant Ramaj namelijk in de belangstelling van Arsenal, Chelsea en Manchester United.
Ramaj kende een roerige start in Amsterdam. De Mislintat-aankoop werd als reservekeeper gehaald achter Geronimo Rulli, maar nog voordat hij een minuut gekeept had werd hij door zijn hoge prijskaartje (5 miljoen euro) en het feit dat hij bij zijn vorige club Eintracht Frankfurt slechts twee duels op het hoogste niveau keepte, al zeer kritisch bekeken.
Vervolgens besloot toenmalig hoofdtrainer Maurice Steijn na een blessure van Rulli niet Ramaj, maar Jay Gorter de kans te geven onder de lat. Na een blessure van laatstgenoemde kreeg de 22-jarige Duitser dan toch zijn kans, die hij met beide handen aangreep. Inmiddels is Ramaj niet meer weg te denken uit de basis van Ajax en heeft hij de Amsterdamse defensie met cruciale reddingen al meerdere keren overeind gehouden.
Zijn goede spel heeft de aandacht uit Engeland getrokken, zo schrijft Sport Bild-journalist Christian Falk. Arsenal, Chelsea en Manchester United hebben hem namelijk op de korrel. Bij United staat oud-Ajacied André Onana echter onder de lat, terwijl Chelsea en Arsenal voor de positie van eerste keeper eveneens voorzien lijken, waardoor Ramaj wellicht als jonge tweede keeper voor zijn kans kan vechten mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties