Derksen stellig over mogelijke Ajax-trainer: 'Ik zou het te gek voor woorden vinden, als hij zou komen'

Sportnieuws
vrijdag, 10 mei 2024 om 12:15
copyright proshots 2174261
Ajax is druk bezig met het zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer, die samen met de clubleiding de weg terug omhoog kan inslaan na een uiterst teleurstellend seizoen. Graham Potter lijkt te hebben bedankt voor de baan, en dus moeten de Amsterdammers hun zinnen verzetten. Francesco Farioli is een van de oefenmeesters die genoemd wordt, maar VI-coryfee Johan Derksen ziet daar weinig in.
'Ik zou het te gek voor woorden vinden als die jongen van Nice zou komen', vangt Derksen bij Vandaag Inside stevig aan. 'Hij is bij een paar clubs keeperstrainer geweest, hij heeft ook twee onduidelijke clubs in Turkije gehad en zit nu bij Nice. Hij is 35 jaar, heeft totaal geen ervaring, zo'n jongen geef je Ajax toch niet.' Derksen heeft wel een ander advies voor Ajax.

Advies voor hoofdtrainer 

Het vaste gezicht van Vandaag Inside zou Pascal Jansen graag als hoofdtrainer van de Amsterdammers zien. 'Hij zou een prima man zijn. De man die de opleiding bij AZ deed zit ook al bij Ajax, dus die twee zijn al aan elkaar gewend.' Hoogstwaarschijnlijk doelt Derksen hiermee op Marijn Beuker. René van der Gijp oppert voor de grap ook nog 'The Champ' (Pieter de Jongh, red.) als mogelijke opvolger van John van 't Schip. Bargast Chris Woerts kan ook wel

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties