Dean Huijsen zet zaakwaarnemer aan de kant en vervangt hem door zijn vader

Sportnieuws
zondag, 17 maart 2024 om 15:10
copyright proshots 23717344
Dean Huijsen heeft een opvallende beslissing gemaakt die zijn voetbalcarrière mogelijk kan beïnvloeden. Het toptalent van Juventus, uitgeleend aan AS Roma, heeft zijn zaakwaarnemer Alejandro Santisteban aan de kant gezet en laat zijn belangen nu behartigen door zijn vader Don, zo meldt Nicolò Schira op X.
'Dean Huijsen heeft besloten van agent te wisselen en de professionele relatie met agent Alejandro Santisteban te beëindigen. Zijn vader Don zal zijn professionele belangen behartigen. De belangrijkste Europese agentschappen hebben de jonge speler al benaderd.'

Waar speelt Huijsen volgend jaar?

Huijsen kan op interesse rekenen van veel grote clubs als Manchester United, RB Leipzig en Borussia Dortmund. De 18-jarige Nederlander heeft sinds kort ook de Spaanse nationaliteit en is zelfs opgeroepen voor Jong Spanje. Juventus heeft een prijskaartje van 30 tot 35 miljoen euro op zijn diensten geplakt, aldus Tuttosport.
AS Roma zou overigens de mogelijkheden bekijken om hem volgend jaar nogmaals te huren. Tot dusver kwam de 1.97 meter lange centrale verdediger tot elf wedstrijden in de Serie A, waarin hij tweemaal scoorde en een assist gaf. Juventus zou hem juist graag aan de A-selectie zou willen toevoegen na de zomer. Zijn contract loopt nog tot 2028.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties