Wintertransfer Bayern München krijgt al na drie wedstrijden contractverlenging

Sportnieuws
vrijdag, 01 maart 2024 om 12:30
copyright proshots 22475586
Het contract van Eric Dier bij Bayern München is verlengd tot 2025, zo meldt David Ornstein op X. Transferexpert Fabrizio Romano meldt op hetzelfde platform dat het huurcontract van de Engelse verdediger na drie wedstrijden voor de club al zou worden omgezet tot een vast contract tot 2025. Dat aantal werd begin februari al gehaald.
'Exclusief: Eric Dier's transfer op huurbasis zal in de zomer permanent worden. De dertigjarige zou tot het eind van het seizoen gehuurd worden en had een optie voor twaalf extra maanden. Die optie is nu gehaald. De deal met Tottenham eindigt in juni, dus hij voegt zich daarna bij Bayern als transfervrije speler, tot 2025', valt te lezen op het X-account van Ornstein.
Fabrizio Romano meldt wat de target van die optie precies is. Dier zou na slechts drie wedstrijden al verzekerd zijn van een extra jaar bij Der Rekordmeister. Inmiddels heeft de 49-voudig international al zes wedstrijden voor de landskampioen gespeeld. Dit betekent slecht nieuws voor Matthijs de Ligt. De 24-jarige Nederlander werd tegen Bayer Leverkusen al eens gepasseerd ten faveure van Dier en zou nadenken over een transfer in de zomer.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties