Chelsea wil 100 miljoen voor oud-Eredivisionist, United bereidt bod van 63 miljoen voor

Sportnieuws
donderdag, 25 mei 2023 om 20:04
mason mount
Manchester United gaat een serieuze poging wagen om Mason Mount binnen te halen, zo meldt The Athletic. Het contract van de middenvelder loopt nog een jaar door, maar hij houdt tot nu toe de boot af op de pogingen van Chelsea om het te verlengen. United hoopt daarvan te profiteren en zou een bod van 63 miljoen euro voorbereiden, al zit dat nog ruim onder de vraagprijs die Chelsea hanteert.
Mount zou zich ondergewaardeerd voelen en zijn salaris graag op minimaal hetzelfde niveau als enkele ploeggenoten willen zien komen. Volgens bronnen bij de club komt het niet meer goed in de onderhandelingen en dus staat Mount voor een vertrek. Er zouden drie Premier League clubs om zijn handtekening willen strijden.
Naast Manchester United gaat het om Liverpool en Arsenal. Ten Hag is vastberaden om de 24-jarige Mount toe te voegen aan zijn selectie en handelt dus het snelst. Het aanstaande bod van 63 miljoen loopt naar verwachting binnenkort snel op, daar Chelsea 97 miljoen wil hebben. Mount heeft zelf aangegeven dat hij een overstap naar United prefereert.
De soap kan een dramatische wending voor Ten Hag krijgen, wat alles te maken heeft met de aanstaande komst van Mauricio Pochettino. De Argentijnse trainer is erg gecharmeerd van Mount, en zou het liefst zien dat hij zijn contract gaat verlengen. Ook zou de voormalig Vitesse-speler sleutelspeler op het middenveld worden. Dit seizoen zit Mount ook af en toe op de bank.
Mount speelt al zijn hele carrière bij Chelsea, met uitzondering van de twee seizoenen die hij werd uitgeleend aan Vitesse en Derby County. De nummer tien kwam tot nu toe tot 195 wedstrijden voor Chelsea, waarin hij 33 keer scoorde en 37 keer een ploeggenoot wist te laten scoren.
Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties