Bange Alcaraz vlucht baan af na bijenaanval: 'Gekste wedstrijd in mijn loopbaan'

Sportnieuws
vrijdag, 15 maart 2024 om 10:09
copyright proshots 24673576
Het masterstoernooi van Indian Wells krijgt de gedroomde halve finale waar iedereen vooraf op had gehoopt. Carlos Alcaraz en Jannik Sinner staan vrijdagavond tegenover elkaar en dat kan niet anders dan spektakel opleveren! Spektakel was er ook in de kwartfinale tussen Alcaraz en Alexander Zverev, maar dan van een heel ander kaliber.
Bij een stand van 1-1 in de eerste set werd het Centre Court bezocht door duizenden bijen. De beestjes vielen Alcaraz aan en die liet blijken niet heel erg fan te zijn van de bij. De Spanjaard rende weg om dekking te zoeken. Na afloop van de wedstrijd gaf Alcaraz aan dit nog nooit te hebben meegemaakt. 'Dit was zonder twijfel de gekste wedstrijd die ik in mijn loopbaan heb gespeeld. Aanvankelijk dacht ik dat het maar een paar bijen waren, maar toen ik naar de lucht keek, zag ik er duizenden. Het was bizar. Ik ga niet liegen: ik ben een beetje bang voor bijen', luidt de reactie van de nummer twee van de wereld.
Niet alleen Alcaraz vluchtte voor de duizenden bijen. Ook Zverev en de umpire zochten in de kleedkamers een veilig onderkomen. Een expert werd ingeschakeld om de beesten te verwijderen. Nadat het Centre Court weer 'veilig' was verklaard liet Alcaraz blijken snel klaar te willen zijn met de wedstrijd tegen Zverev. Binnen no-time snelde de jonge Spanjaard naar een 6-3 6-1 overwinning. Vrijdagavond is Jannik Sinner de volgende tegenstander voor Alcaraz.

Indeleiderstrui.nl

Net binnen

Populair nieuws

F1Maximaal.nl

Laatste reacties