Vuelta start vrijdag in Utrecht | Wie zijn de kanshebbers voor de eindzege?

Vuelta start vrijdag in Utrecht | Wie zijn de kanshebbers voor de eindzege?

Remco Evenepoel reed pas één grote ronde, kwam daarin zonder echt goede voorbereiding zijn eigen grenzen tegen en dus rijst de vraag: kan hij ooit een grote ronde winnen? Voorafgaand aan zijn tweede test in de Vuelta a España zijn de verwachtingen bij de wedkantoren alvast hooggespannen. De Vuelta start op vrijdag 19 augustus in Utrecht en eindigt op zondag 11 september.

De jonge Belg van Quick Step-Alpha Vinyl won in het voorjaar Luik-Bastenaken-Luik en na zijn Belgische tijdrittitel dook hij onder op hoogte. In zijn eerste wedstrijd na een maand hard trainen voerde hij meteen een kunststukje op in Clasica San Sebastián. Bij Bet365 kan men er niet meer omheen: Evenepoel is dé topfavoriet voor de Vuelta. Met een odd van 4.50 doet niemand beter. Daar moet bij gezegd worden dat Primoz Roglic door een rugblessure nog niet is meegenomen in de odds.

De eerste die in de buurt komt van Evenepoel, is Richard Carapaz. De kopman van INEOS Grenadiers werd dit jaar al tweede in de Giro d'Italia en hij reed vier keer podium in zijn laatste zes grote rondes, inclusief zijn eindzege in de Giro in 2019. Carapaz lijkt zodoende een zekerheidje in de top van het klassement, maar kan hij ook winnen? Bij Bet365 krijg je 6.50 keer je inzet terug als het de Olympisch kampioen lukt.

Grote groep outsiders voor Vuelta a España

Kijken we verder in de lijst, dan worden de kansen op eindwinst al een stuk minder groot geacht. De subtop bestaat uit een grote groep renners, die met een uitschieter allemaal kunnen stunten. Enric Mas komt met 10.00 keer je inzet op een gedeelde derde plek, aangezien ook Simon Yates goed is voor een odd van 10.00. Opvallend genoeg krijg je bij eindwinst van Giro-winnaar Jai Hindley maar liefst 11.00 keer je inzet terug.

Odds eindoverwinning Vuelta a España 2022

Renner Odd eindzege Vuelta a España
Remco Evenepoel 4.50
Richard Carapaz 6.50
Enric Mas 10.00
Simon Yates 10.00
Jai Hindley 11.00
Joao Almeide 12.00
Carlos Rodriques 13.00
Sergio Higuita 17.00
Jack Haig 19.00
Mikel Landa 19.00

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.