Bet365 sorteert voor op battle tussen Van Aert en Pogacar, Pedersen outsider voor Milaan-Sanremo

Bet365 sorteert voor op battle tussen Van Aert en Pogacar, Pedersen outsider voor Milaan-Sanremo

Milaan-Sanremo is moeilijk te voorspellen, maar dit seizoen is er misschien wel sprake van een uitzondering. Er steken twee heren qua niveau flink boven de rest uit en dus sorteert men bij Bet365 ook voor op een battle tussen Wout van Aert en Tadej Pogacar. Met een belangrijke outsider als derde pion...

Van Aert won Milaan-Sanremo al eens in 2020, toen hij het sprintje won van een groep favorieten. Dat scenario is zaterdag natuurlijk ook goed denkbaar. De Belg van Jumbo-Visma is één van de snelste mannen van het peloton en krijgt met Primoz Roglic bovendien een luxe-knecht mee. Als Van Aert dit Monument voor de tweede keer op z'n naam schrijft, krijg je bij Bet365 3,20 keer je inzet terug.

Grote uitdager is Pogacar, die tot dusverre overal won waar hij startte. Hij domineerde de UAE Tour met twee ritzeges en eindwinst, hij deed hetzelfde in de Tirreno-Adriatico en won tussendoor nog even Strade Bianche, na een solo van vijftig kilometer. Pogi is in orde, zover is duidelijk. De Sloveen stond eerder in de week nog wat lager, maar is inmiddels opgeklommen naar een odd van 6,00. Daarmee komt hij het dichtst bij Van Aert in de buurt.

Er is één ander die ook grote kansen worden toegedicht en dat is Mads Pedersen. De Deen van Trek-Segafredo had Sanremo niet eens op z'n programma staan, maar vervangt de zieke Jasper Stuyven. Na zijn prestaties in de afgelopen weken wordt hij meteen gebombardeerd tot belangrijkste uitdager van Van Aert, samen met Pogacar. Ook Pedersen heeft een odd van 6,00.

Pedersen leidt groep outsiders voor Milaan-Sanremo, ook Jakobsen en Van der Poel genoemd

Een andere winnaar? Het lijkt onwaarschijnlijk, als we de odds mogen geloven. Jasper Philipsen is na de top drie de eerstvolgende, met een odd van 12,00. Ook Tom Pidcock (17,00) en Filippo Ganna (21,00) staan bij het rijtje outsiders. De eerste Nederlander met winstkansen is volgens Bet365 Mathieu van der Poel, waarvoor je 19,00 keer je inzet terugkrijgt. Kan hij meteen stunten bij z'n rentree?

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties