LAATSTE KANS! Win het nieuwe Ajax-shirt bij het juist voorspellen van de uitslag bij Ajax-PSV

LAATSTE KANS! Win het nieuwe Ajax-shirt bij het juist voorspellen van de uitslag bij Ajax-PSV

De eerste officiële wedstrijd van Ajax in het nieuwe seizoen wordt gespeeld op zaterdag 30 juli om 20.00u. In eigen huis nemen de Amsterdammers het op tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Weet jij de uitslag (na 90 minuten spelen) goed te voorspellen? Dan maak je kans op het nieuw thuistenue van Ajax.

Het seizoen 2021/2022 begon ook met het affiche tussen Ajax en PSV in de strijd om de Supercup. De Amsterdamse fans zullen niet graag terugdenken aan dat duel, want in de Johan Cruijff ArenA kreeg men een pak slaag van de Eindhovenaren, 0-4.

Ajax - PSV, Johan Cruijff Schaal 2021

Beide teams hebben een redelijke voorbereiding achter de rug met flink wat mutaties in de selectie. Daarom is het lastig te peilen hoe de ploegen er nu voor staan. Toch vinden we het leuk om een kijkje te nemen bij de prognose van de bookmakers. Een overwinning voor Ajax levert je bijvoorbeeld 1.80 keer je inzet op terwijl een nieuwe zege voor PSV maar liefst 4.10 keer je inzet oplevert.

Weet jij de juiste uitslag te voorspellen?!

Speciaal voor de start van het nieuwe seizoen hebben wij een leuke winactie klaar staan. Weet jij de uitslag (na 90 minuten spelen) van Ajax - PSV goed te voorspellen dan maak je kans op het nieuwe Ajax-shirt. Hoe doe je mee? Ga naar onze Facebook-pagina, wordt lid van de Sportbookies pagina en laat in een reactie onder het artikel je voorspelling achter. Dit kan ook via ons Instagram-account. Daar gelden dezelfde voorwaarden. Volg onze pagina en drop je voorspelling in de comments. Zijn er meerdere mensen met juiste voorspelling dan zullen we door middel van loting één prijswinnaar bekend maken. De uitslag kun je doorgeven tot zaterdag 30 juli 18.00u.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.