Welke duels zijn er op zondag in de Eredivisie? O.a. Feyenoord en AZ in actie

Welke duels zijn er op zondag in de Eredivisie? O.a. Feyenoord en AZ in actie

De balt rolt weer in de Eredivisie! De opening op vrijdag was niet spraakmakend met een 0-0 gelijkspel in Friesland tussen SC Heerenveen en Sparta Rotterdam. Zaterdag vielen er gelukkig wel doelpunten in de duels van onder andere Ajax en PSV. De zondag sluit speelronde 1 af en daarin zien we een aantal hele leuke wedstrijden op het programma staan.

FC Groningen - FC Volendam

Promovendus FC Volendam start de comeback in de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen FC Groningen. De ploeg van trainer Wim Jonk heeft zich de afgelopen week flink versterkt en trok onder andere Henk Veerman en Carel Eiting aan. We zijn erg benieuwd wat FC Volendam dit seizoen kan laten zien in de Eredivisie. De start tegen FC Groningen is direct een goede test, want de Groningers zijn moeilijk te verslaan in eigen huis.

Odds:

FC Groningen wint @1.72

Gelijkspel @4.00

FC Volendam wint @4.33

Aanvang duel 12.15u

NEC - FC Twente

Bij NEC verraste men vriend en vijand deze week door doelman Jasper Cillessen te contracteren. De doelman van Valencia keert terug op het oude nest en die move zag niemand aankomen. Bij FC Twente is het vertrouwen erg groot na de 1-3 zege afgelopen donderdag in de voorronde van de Europa Conference League tegen het Servische FK Cukaricki. Het karwei moet thuis nog wel definitief afgemaakt worden, maar dat moet geen enkel probleem worden voor de ploeg van trainer Ron Jans. De verwachtingen zijn hoog gespannen dit seizoen in Enschede na de prima prestatie afgelopen jaar en de huidige selectie.

Odds:

NEC wint @3.10

Gelijkspel @3.60

FC Twente wint @2.20

Aanvang duel 14.30u

Vitesse tegen Feyenoord

In Arnhem staat er zondagmiddag een heerlijk duel op het programma tussen Vitesse en Feyenoord. Het geld kwam met bakken binnen deze zomer bij de Rotterdammers en er werd ook flink wat uitgegeven aan onder andere de transfer van Quinten Timber. Maar dat Feyenoord veel aan kwaliteit heeft moeten inleveren staat vast en daarom rekent men er niet op dit seizoen een serieuze gooi te kunnen doen naar de landstitel. Bij Vitesse zijn ze spits Lois Openda kwijt en dat gemis zal voelbaar zijn.

Odds:

Vitesse wint @4.00

Gelijkspel @4.00

Feyenoord wint @1.83

Aanvang duel 14.30u

AZ - Go Ahead Eagles

Na de pijnlijke nederlaag afgelopen donderdag uit tegen Dundee United in de voorronde van de Europa Conference League heeft AZ iets recht te zetten. De Alkmaarders hebben een rommelige voorbereiding achter de rug met veel blessures. Een overwinning op Go Ahead Eagles is zeer welkom en kan een boost geven richting de return over 5 dagen in Alkmaar tegen Dundee United. Vorig seizoen werden de Eagles in het AFAS-stadion op een 5-0 nederlaag getrakteerd.

Odds:

AZ wint @1.40

Gelijkspel @4.75

Go Ahead Eagles wint @7.50

Aanvang 16.45u

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.