Weinig animo voor kwartfinale Oranje, wedstrijd wordt gespeeld in Argentijnse hel

Weinig animo voor kwartfinale Oranje, wedstrijd wordt gespeeld in Argentijnse hel

Maar liefst 90.000 mensen kunnen er vrijdagavond plaats nemen in het Lusail-stadion waar het Nederlands elftal de kwartfinalewedstrijd op het WK voetbal speelt tegen Argentinië. De verwachting is dat er slechts duizend Oranjesupporters aanwezig zijn en dat staat in een schril contrast met het aantal Argentijnse fans.

'Tegen Amerika werden we ook weer overdonderd op de tribunes door die Amerikanen. Ik zag slechts wat plukjes Nederlanders op de tribune. We hebben nu vier duels gespeeld en steeds waren onze fans in de minderheid', waren de woorden van Louis van Gaal na afloop van de achtste finale tegen de Verenigde Staten. De bondscoach hoopte met zijn oproep Nederlanders aan te zetten de reis naar Qatar te maken en Oranje te steunen op de tribunes. Maar die wens gaat niet uitkomen, want ook vrijdag tegen Argentinië zal de opponent op de tribune in de meerderheid zijn.

In het Lusail-stadion is er plaats voor 90.000 mensen. Naar schatting zullen er vrijdagavond zo'n duizend Oranjesupporters aanwezig zijn. Tegenstander Argentinië wordt gesteund door minimaal 30.000 supporters en het zal dan ook aanvoelen voor Oranje als een uitwedstrijd in het hol van de leeuw. In deze tijd van economische crisis is het ook niet zo gek dat er weinig vluchten naar Qatar geboekt worden. Wie nu nog de wedstrijd tegen Argentinië bij wil wonen moet rekenen op een kostenplaatje van ongeveer 3500 euro.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.