Wedtips voor de Italiaanse Serie A

Wedtips voor de Italiaanse Serie A

Daar waar het buitenlandse voetbalweekend zaterdagmiddag wordt geopend met de topper in England tussen Manchester City en Chelsea, wordt het afgesloten zondagavond met een heerlijke wedstrijd in Italië tussen Atalanta en Inter. Wij zetten de beste wedtips uit de Serie A voor dit weekend op een rijtje.

Het is imponerend. De statistieken van koploper Inter in het seizoen 2021/2022 in de Serie A. Na twintig gespeelde wedstrijden heeft de ploeg van trainer Simone Inzaghi slechts 1 keer verloren, scoort het aan de lopende band en is het al sinds 16 oktober 2021 ongeslagen. Lazio Roma diende Inter op deze dag de laatste nederlaag toe in de competitie, 3-1. Tegenstander zondagavond is Atalanta. De ploeg uit Bergamo is voor iedere opponent een vervelende ploeg om tegen te spelen. Met de aanvallende speelstijl en het scorende vermogen wat in de ploeg zit kan dit zomaar eens puntverlies op gaan leveren voor Inter. Wint Atalanta? Dan krijg je bij Bet365 3.00 keer je inzet terug. Eindigt de wedstrijd in een gelijkspel dan staat hier een odd van 3.75 tegenover.

Juventus-Udinese

Zaterdagavond om 20.45u speelt het Juventus van Matthijs de Ligt een thuiswedstrijd tegen Udinese. De 'Oude Dame' kent een wisselvallig seizoen en staat daardoor op een teleurstellende vijfde plek met een achterstand van elf punten op koploper Inter. Bovendien heeft het ook nog een wedstrijd meer gespeeld. Juventus heeft moeite met het pakken van punten in de topwedstrijden. De wedstrijd tegen Udinese is het ideale moment om een driepunter te pakken en zelfvertrouwen te tanken. Een overwinning voor Juventus levert bij Bet365 1.40 keer je inzet op. Weten ze te winnen en de nul te houden? Dan staat hier een odd van 2.00 tegenover. De doelpunten van Juventus verwachten wij voornamelijk van Paulo Dybala. Scoort hij minimaal 1x op ieder willekeurig moment? Dan krijg je 2.00 keer je inzet terug.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.
Lees meer over:
Wedden op voetbal Bet365