Wedtips voor de Europa League en Conference League

Wedtips voor de Europa League en Conference League

Het midweekse Europese programma wordt donderdagavond afgesloten met 16 wedstrijden in de Europa League en 16 wedstrijden in de Europa Conference League. Wij zoeken de meest interessante wedstrijden voor jou uit en maken daar een mooie combi bet van!

In de Champions League zijn de beslissingen gevallen. Zestien ploegen strijden nog om de felbegeerde beker. De acht nummers drie mogen hun Europese ambities voortzetten in de Europa League, het lelijke broertje van de Champions League. Maar deze competitie is interessant genoeg om een betje op te wagen!

Poule C is verreweg de meest in het oog springende poule. Alle vier de ploegen strijden nog om een ticket voor overwintering. In Napels trappen om 18:45 Napoli en Leicester City af. De Engelsen gaan aan kop met acht punten uit 5 wedstrijden, Napoli volgt net als Spartak Moskou op 1 punt achterstand. Beide ploegen scoren makkelijk in de poulefase, maar krijgen de goals ook gemakkelijk om de oren. Een ideale wedstrijd om te kiezen voor de betoptie over 2.5 goals totaal.

In poule E strijden Lazio Roma en Galatasary om de eerste plaats, welke recht geeft op een rechtstreekse plaatsing voor de achtste finales. Nummer drie Marseille moet thuis Lokomotiv Moskou van zich af houden om plek drie veilig te stellen en daarmee zeker te zijn van een vervolg in de Conference League. Aangezien er bij beide wedstrijden veel op het spel staat en de ploegen veel aanvallende kwaliteiten hebben tippen wij deze beide wedstrijden op over 1.5 total goals.

Kijken we een niveau lager in de Europa Conference League dan blijven we binnen onze eigen landgrenzen. Vitesse moet thuis een grote uitslag neerzetten tegen de zwakke broeder in de poule, NS Mura. Alleen op doelsaldo kan Vitesse nog voorbij Tottenham Hotspur. De Engelsen komen later in actie omdat hun wedstrijd tegen Stade Rennes is uitgesteld. Vitesse weet wat het moet doen en dat is veel doelpunten maken. In eigen huis, helaas zonder supporters, moet de Arnhemmers in staat zijn om minimaal drie treffers te maken. De wedtip voor deze wedstrijd is dan ook over 2.5 goals totaal.

Bovenstaande wedtips verwerken we in een mooie combi bet.

Napoli - Leicester Over 2.5 totaal

Marseille - Lokomotiv Moskou Over 1.5 totaal

Lazio Roma - Galatasaray Over 1.5 totaal

Vitesse - NS Mura Over 2.5 totaal

Quotering 3.60

Wil jij een wat uitdagendere bet, dan kun je er ook voor kiezen om deze wedstrijden op goal in beide helften te spelen. Dit levert een hogere quotering op, maar behoort zeker tot de mogelijkheden!

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties