Wedtips van Jesse | Vertrouwen in Real Madrid én Barcelona dit weekend goed beloond

Wedtips van Jesse | Vertrouwen in Real Madrid én Barcelona dit weekend goed beloond

Het einde van het jaar is nabij, maar het voetbal gaat ook komend weekend gewoon door. De Premier League en La Liga maken je weekend compleet en dus zijn er ook weer tal van weddenschappen af te sluiten. Tijd om je mee te nemen in enkele opties voor het komende weekeinde.

We trappen af in Spanje, waar onder andere Real Madrid en FC Barcelona in actie komen. Real Madrid neemt het in een uitwedstrijd op tegen Getafe – de ploeg die in Nederland weinig sympathie geniet. De uitploeg is de koploper van de Spaanse competitie en zal dat graag zo willen houden. Om nummer twee Sevilla ver achter zich te houden, moet er gewonnen worden. Geloof jij dat de ploeg van Carlo Ancelotti hierin zal slagen? Dan kun je 1,65 keer je inzet terug verwachten bij Bet365.

Dan de aartsrivaal van Real Madrid, FC Barcelona. Er heerst een ware coronagolf door de selectie van manager Xavi en daarom kan een zege van de Catalanen je veel opleveren. De ploeg reist af naar het eiland Mallorca om het op te nemen tegen RCD Mallorca, de nummer vijftien van La Liga. Een zege is nodig voor FC Barcelona om de Europese plekken in het zicht te houden én levert een flinke quotering op: 2,15 bij Bet365!

Everton komt Brighton tegen

We sluiten af in de door corona geteisterde Premier League. Everton, de tegenvallende nummer vijftien van Engeland, speelt tegen Brighton & Hove Albion – de nummer tien. Het gaat te ver om te zeggen dat Brighton meteen de grote favoriet is, zeker gezien de kwaliteiten die de selectie van Everton tóch herbergt. Het is daarom niet geheel verstandig om op een zege voor één van beide ploegen in te zetten. Een andere optie is het kiezen voor een doelpunt van zowel Everton als Brighton. Gebeurt dat? Dan krijg je 1,90 keer je inzet terug!

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.