Wedtips van Jesse | Scoren Engeland en Zwitserland? Dan wacht een quotering van 2,10

Wedtips van Jesse | Scoren Engeland en Zwitserland? Dan wacht een quotering van 2,10

Het competitievoetbal ligt op z’n gat, maar de bal rolt altijd ergens. De spelers zijn afgereisd naar de nationale teams en spelen daar interlands van belang. Het Nederlands elftal begint aan zijn voorbereiding op het WK, maar ook op andere continenten ontmoeten landenteams elkaar. Tijd om te kijken waar kansen liggen.

We blijven voor deze editie in Europa, waar Engeland het op vriendschappelijke basis opneemt tegen Zwitserland. Een zege voor de Engelsen levert 1,65 op, wat hen tot favoriet maakt tijdens de ontmoeting. Zwitserland is echter een niet onderschatten, dat het op het afgelopen EK tot de kwartfinales schopte. Inzetten op een zege voor de Zwitsers gaat wellicht wat ver, maar het ligt voor de hand dat zij het net zullen vinden. Scoren beide landen op zaterdag? Dan wacht er een quotering van 2,10.

Dezelfde weddenschap kan mogelijk ook rendabel zijn voor de interland die ons eigen Nederlands elftal speelt. Het Oranje van Louis van Gaal moet wennen aan een nieuw systeem en doet dat tegen Denemarken – dat bijna foutloos bleef tijdens de WK-kwalificatie. Tijdens een gewenningsproces is er vaak ruimte voor slippertjes, dus waarom zou Oranje dat niet gebeuren? Scoren zij wel, maar doet het Denemarken van Christian Eriksen dat ook? Dan kun je 1,90 keer je inzet terug verdienen.

Wint Spanje van Albanië én houdt men de nul?

Spanje verzorgt de afsluiting van deze editie van de wedtips. De ploeg van Luis Enrique neemt het op tegen Albanië. In eigen huis verloor het tijdens de afgelopen WK-kwalificatiereeks geen enkele keer en dus ligt dat ook tegen Albanië niet voor de hand. In de afgelopen twee wedstrijden – tegen Zweden en Griekenland – hield het bovendien de nul. Reden genoeg voor de Spanjaarden om die reeks in eigen huis voort te zetten. Wint Spanje van Albanië én houdt men de nul? Dan krijg je 1,53 keer je inzet terug.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties