Wedtips van Jesse | 3,30 keer je inzet als AS Roma wint van Juventus

Wedtips van Jesse | 3,30 keer je inzet als AS Roma wint van Juventus

Het coronavirus raast door de voetbalwereld, maar hoewel er veel duels geen doorgang vinden, gaan de meeste wedstrijden nog altijd door. In Nederland is de winterstop nog bezig, maar in andere landen wordt er alweer gevoetbald. In Engeland staat er bekervoetbal op het programma, maar wij kijken vandaag naar Spanje en Italië.

La Liga en de Serie A gaan immers gewoon verder. Het FC Barcelona van Xavi komt zaterdag in actie. Er wacht een uitwedstrijd tegen Granada en die moet gewonnen worden om stevig op de Europese plekken te blijven staan. De opponent is de nummer dertien van de competitie en hoewel de ploeg redelijk in vorm is, zal Xavi niets anders dan de overwinning eisen. Verwacht jij dat de manschappen van de Catalanen klaar zijn om drie punten in de wacht te slepen? Zet in en krijg 1,75 keer je inzet terug van bookmaker Bet365.

De bookies zijn gunstig gestemd in Spanje, zo blijkt ook uit de confrontatie tussen Villarreal en Atlético Madrid. De Madrilenen zijn de huidige nummer vier van de competitie en zullen weten dat ze bij een nederlaag die plaats kwijt kunnen raken aan FC Barcelona en zelfs Rayo Vallecano en Real Sociedad. De uitwedstrijd bij het Villarreal van Arnaut Danjuma is lastig, maar aan motivatie is in Madrid nooit een gebrek. Wint Atléti de wedstrijd? Dan wacht je een quotering van maar liefst 2,62.

Krijg 3,30 keer je inzet terug als AS Roma wint van Juventus

We sluiten af met een prachtige affiche in Italië. Het AS Roma van José Mourinho neemt het op tegen het alsmaar kwakkelende Juventus. De Oude Dame lijkt bezig aan een verloren jaar en wie anders dan Mourinho kan daar gebruik van maken? Hij ging onderuit tegen AC Milan en zal vastbesloten zijn niet nog een nederlaag te lijden. Juventus-thuis is nooit makkelijk, maar als AS Roma dat duel ooit kan winnen, dan is het nu. Je krijgt bovendien een quotering van 3,30 voor een Romeinse overwinning!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.