Wedden op voetbal: Krijg 3,75 keer je inleg terug bij openingsgoal Cristiano Ronaldo

Wedden op voetbal: Krijg 3,75 keer je inleg terug bij openingsgoal Cristiano Ronaldo

Maandagavond neemt Manchester United het op tegen Wolverhampton. United heeft de volle drie punten nodig om aansluiting te houden bij de top vijf. In eigen huis neemt United het op tegen de nummer negen van Engelse Premier League Wolverhampton. De bookmakers zien de thuisploeg als de favoriet. Winst van United levert je 1,55 keer je inleg op Bet365.

Met een gelijkspel krijg je 4 keer je inzet terug en een stunt van Wolverhampton 6,25 keer. Gaan voor een specifieke of speciale bet? Mocht United winnen nadat ze op achterstand zijn gekomen dan krijg je maar liefst 9 keer je inzet terug. Wint Wolverhampton nadat ze op achterstand zijn gekomen dan krijg je 21 keer je inleg terug!

Vindt Cristiano Ronaldo weer het net? 

Zoals gewoonlijk zijn alle ogen gericht op Cristiano Ronaldo. Gaat hij zoals zo vaak het net vinden? Mocht hij de score openen dan krijg je 3,75 keer je inleg terug, scoort hij op een willekeurig moment dan krijg je bijna 2 keer je inzet terug.

Daarnaast neemt Reading het op tegen Derby in de Championship League. Beide ploegen staan in de degradatiezone en een overwinning zou wat verlichting geven. Reading wordt als de favoriet gezien en krijgt een quotering van 2,37. Een gelijkspel levert je 3,20 keer je inleg op en winst voor Derby 3,10 keer.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram of Telegram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties